Deelnemen kunstenaars

Deelnemen kunstenaars

Deelnemen

Deelnemen aan Kunstmaand Ameland 2024

Tijdens de Kunstmaand is op ongeveer 40 locaties werk te zien van ruim 75 kunstenaars uit Nederland, Duitsland en de Scandinavische landen. De openingstijden van de locaties zijn: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, en zaterdag van 10.30 – 17.00 uur en zondag van 12.00–17.00 uur.

Als suppoost:

Wat kunt u als suppoost van onze kant verwachten?

Bent u beschikbaar?

Laat het ons weten! Dat kan via het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina.

U kunt ons mailen

suppoosten@kunstmaandameland.nl.

U kunt ons maandag en vrijdag bellen

tussen 10.00 – 12.00 uur en 14.00 – 16.00 uur.

Aanmelden suppoosten

Vul het onderstaande formulier in om vriend te worden van de kunstmaand. 

U krijgt van ons een ontvangstbevestiging via de mail.

Suppoosten

Wie denkt dat er in de herfst niks te beleven is op Ameland heeft het mis!

Wie denkt dat er in de herfst niks te beleven is op Ameland heeft het mis!

Kunst is er in vele vormen!

Een belangrijk doel van de Kunstmaand is het samenstellen van een internationale kunsttentoonstelling met een grote verscheidenheid aan disciplines. Naast schilderkunst hebben we ook ruimte voor fotografie, beeldhouwwerk, textiel- en glaskunst, design, keramiek en buitenwerk.
Breed willen we ook de variatie in stijlen tentoonstellen, die beweegt zich tussen het meest realistische detail en de totale abstractie in uiteenlopende materialen en technieken.

Een creatieve uitspatting is niet voldoende, maar vul jij een groot deel van je dagen met  professionele kunstzinnige bezigheden? Heb je onze website gezien en gelezen? Denk jij dat jouw professionele kunst niet misstaat tijdens het eilandbrede internationale culturele hoogtepunt op Ameland? Ben je professioneel kunstenaar en wil je met ons samenwerken? Dan nodigen wij jou van harte uit om je kunst bij ons onder de aandacht te brengen door het aanmeldformulier in te vullen.

De inschrijfperiode deelname Kunstmaand Ameland 2024 is gesloten.
Voor deelname Kunstmaand Ameland 2025 staat er vanaf half december 2024 tot eind januari 2025 een aanmeldformulier op deze pagina. 

Voeg als los bestand 1 a 2 afbeeldingen van recent werk bij. Je ontvangt binnen een aantal werkdagen de bevestiging dat je je hebt aangemeld.

Bij de selectie wordt rekening gehouden met de professionele kwaliteit van de kunst, een vertegenwoordiging van zoveel mogelijk disciplines en de (on)mogelijkheden van de diverse locaties. Zij houdt daarbij ook rekening met eventuele eerdere deelname aan de Kunstmaand. Daarnaast reserveren wij een deel van onze ruimte voor buitenlandse kunstenaars in het kader van de Nordic Art Connection (onder andere Duitsland en Scandinavië).

Voorjaar 2025 laten wij je weten of je wel dan geen deelnemend kunstenaar Kunstmaand Ameland 2025 mag gaan worden.

Voorwaarden deelname

Hier vindt u de voorwaarden Kunstmaand Ameland 2024.
Aan deze voorwaarden kunt u geen rechten ontlenen. Voor een aankomende Kunstmaand Ameland kunnen de voorwaarden enigszins wijzigen. 

Aanmelden kunstenaar

Aanmeldingen kunstenaar

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijkse updates