Kunstmaand Ameland: alles wat je moet weten

Veelgestelde vragen

Kunstmaand Ameland is een groots kunstevenement dat jaarlijks plaatsvindt op Ameland. In deze veelgestelde vragen vind je antwoord op de meest gestelde vragen over het evenement.

Support

Curabitur interdum ipsum convallis porttitor vulputate. Morbi sed massa at dui congue porttitor eget. Quisque malesuada enim sed aliquam feugiat. Curabitur id sem eu velit eleifend tincidunt met consequat mielit euarcu.

De deelnemende kunstenaars staan allemaal op de website van de Kunstmaand, onder het kopje kunstenaars bovenaan op deze website. Op Facebook en Instagram zijn de kunstenaars te vinden. Natuurlijk staan de deelnemende kunstenaars ook in het routeboekje.

De kaartjes voor podiumkunst zijn online te koop op de website van de Kunstmaand. Het blok reserveren, daar staat podiumkunst, hierna kunt u een keuze maken welke podiumkunst en dan online uw kaarten bestellen. 

Voor meer informatie over suppoosten tijdens de Kunstmaand, klikt u op het kopje suppoosten boven aan de website en hier staan ook de datums op voor wanneer er nog suppoosten gezocht worden.

Het routeboekje is te koop bij Wagenborg Plaza in Holwerd, bij het Kunstmaand kantoor in Nes en bij diverse locaties. 

Maand vol verassingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusm tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Kunstmaand nieuws

Laatste nieuws

Ben jij? Bezoekersgericht en vriendelijk? Communicatief vaardig? Betrouwbaar en verantwoordelijk? Representatief? Dan zoeken wij...

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijkse updates