Kunstmaand Ameland: alles wat je moet weten

Veelgestelde vragen

Kunstmaand Ameland is een groots kunstevenement dat jaarlijks plaatsvindt op Ameland. In deze veelgestelde vragen vind je antwoord op de meest gestelde vragen over het evenement.

Support

Van 1 november 13.30 uur tot en met 30 november 13.30 uur is het Kunstmaand Ameland

Op de website en in het programmaboekje staan alle voorstellingen en / of activiteiten vermeld welke plaatsvinden tijdens Kunstmaand Ameland.

Op de website staan de deelnemende kunstenaars.
In het programmaboekje staan alle locaties per dorp vermeld. Bij de locatie staat de kunstenaar met zijn discipline beschreven.

Vanaf eind oktober is het programmaboekje te koop.
Het eerste verkooppunt is bij Wagenborg Plaza in de terminal bij Holwerd.
Op Ameland zijn er verschillende verkooppunten, onder andere bij Galerie November.

Galerie November is aan de Bureweg 2 te Nes.
Tijdens de Kunstmaand is Galerie November een van de expositielocaties en tevens informatielocatie. Het kantoor van Stichting Kunstmaand Ameland is hier eveneens gevestigd. Tijdens de Kunstmaand kunt u bij Galerie November terecht met al uw vragen rondom de Kunstmaand.  In de overige maanden is Galerie November een galerie waar je terecht kunt voor onder andere kunst en een kaart.

Via onze website kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week kaarten bestellen.
Na de bestelling ontvangt u een betaalverzoek. Na betaling ontvangt u de digitale reservering met qr-code welke uw entreebewijs is.

Op onze website staat bij de voorstelling of activiteit vermeld hoeveel kaarten nog beschikbaar zijn. Wij werken niet met een wachtlijst. Komen er kaarten retour dan zullen wij dit op de website verwerken. Bij de voorstelling of activiteit staan de nog beschikbare kaarten.

Bent u plotseling verhinderd? Indien u maximaal 4 werkdagen voor de datum van de voorstelling of activiteit contact met ons opneemt, kunt u de gekochte kaarten bij ons inleveren. U kunt het geld terug krijgen minus de reserverings- en € 2.50 annuleringskosten.

De locatie waar een avondvoorstelling zal zijn is ongeveer 30 minuten voor aanvang geopend. Neemt u deel aan een andere activiteit (rondleiding, workshop, lezing) dan kunt u een paar minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig zijn op de aangegeven locatie.

Het is niet vanzelfsprekend dat er een pauze wordt gehouden tijdens de voorstelling.
In het programmaboekje en/of website staat vermeld of er wel dan geen pauze is en of er wel dan geen consumptie wordt geschonken.

De voorstellingen en activiteiten vinden op verschillende locaties plaats. In het programmaboekje staat vermeld welke voorstelling of activiteit waar plaatsvindt.

Dan kunt u een mail sturen naar november@kunstmaandameland.com, het contactformulier invullen www.kunstmaandameland.com/contact/  of tijdens de openingstijden www.kunstmaandameland.com/openingstijden contact opnemen. Op de website staan de contactgegevens www.kunstmaandameland.com/contact/

Maand vol verassingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusm tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Kunstmaand nieuws

Laatste nieuws

Ameland is een eiland van verhalen. Door ze te vertellen worden de verhalen levend...

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijkse updates