Kees Dekkers

Kees Dekkers is ontwerper en kunstenaar en het briljante brein achter de No Waste Chair. Met zijn unieke visie op duurzaamheid, functionaliteit en design heeft hij een stoel gecreëerd die niet alleen indruk maakt met zijn design, maar mensen ook informeert over onze afvalproblematiek.

Het ontwerp van de No Waste Chair is eenvoudig en modern, en doordat de stoel transparant is, krijgt hij een heel bijzondere dimensie. Het minimalistische ontwerp past goed in moderne interieurs, terwijl de ergonomische vorm zorgt voor een optimale beleving, de rugleuning laat je actief zitten.

Kees Dekkers heeft met de No Waste Chair een belangrijk voorbeeld gegeven. Het laat zien dat duurzaamheid en design hand in hand kunnen gaan. Zijn inzet voor het verminderen van afval en het esthetisch hergebruiken van materialen is een inspirerend voorbeeld voor bedrijven die hun eigen duurzame verhaal willen vertellen of versterken.

Al met al is Kees Dekkers een ontwerper die niet alleen prachtige meubels maakt, maar ook een positieve impact heeft op het milieu. Zijn No Waste Chair is een echte eyecatcher en symbool voor het streven naar duurzaamheid waar veel bedrijven al gebruik van hebben gemaakt.

Delen

Disciplines

Delen

Archief

Opkomende activiteiten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijkse updates