Emma Lindstrom

Het belangrijkste onderwerp dat ik in mijn werk onderzoek is energie. Ik wil op de een of andere manier de creatieve energie visualiseren die werkt in het onbekende en onzichtbare, maar die ons allemaal bij elkaar houdt.
Door alle vooroordelen en denkprocessen bij het creëren los te laten, sta ik mezelf toe de facilitator van deze leven gevende kracht te worden. Hoe het zich in mijn werk uitdrukt, is echter een zeer subjectieve zaak.
De ene kijker ziet misschien iets dat lijkt op het universum zoals gezien door een telescoop, en de ander iets dat in een laboratorium onder een microscoop te vinden is. Maar wat je ook ziet, wat je voelt is belangrijker. Omdat ik geloof dat dat gevoel een reactie is op de energie die uit het kunstwerk voortkomt, onderdeel van dezelfde energie die door mij heen stroomt als ik iets maak.
Uiteindelijk zijn wat je in mijn kunstwerken kunt zien en voelen slechts verschillende uitingen van hetzelfde, dezelfde creatieve energie, en ik wil deze verbinding via mijn werk overbrengen.

Delen

Disciplines

Delen

Archief

Opkomende activiteiten

Thuis op Ameland

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijkse updates