Wolbewerking

Wil je meer leren over wol bewerking? Wil je graag iets tastbaars mee naar huis nemen? Dan is deze workshop voor jou.

35,00

Daarom kies je voor ons:

Beschrijving

Hebben de vilten stenen van Cathérine Schoenmakers je interesse gewekt? Wil je meer leren over wol bewerking? Wil je graag iets tastbaars mee naar huis nemen? Dan is deze workshop voor jou.

We gaan in de workshop in op het verwerken van schapenvacht, het kaarden van de wol, wassen van de wol en het proces van naaldvilten. Je gaat een object maken van droogvilt, deze kun je aan het einde van de avond mee naar huis nemen. Je mag zelf meegebracht materiaal hierin verwerken, hiermee maak je het echt een persoonlijke creatie.
Alle materialen waarvan je denkt dat deze interessant zijn om door vilt heen te bewerken kan en mag je meenemen.

Locatie: Roompot Ameland
Tijd: 17.00 uur tot 19.00 uur
Groepsgrootte: minimaal 4 tot maximaal 8 deelnemers

Evenement informatie

Locatie: Hollum

Coördinaten 53.448549376105014, 5.630591915340857

Routebeschrijving: Roompot Ameland

E-mail: november@kunstmaandameland.com

Ook tijdens de kunstmaand

Bekijk ook

De kunstmaand

Bekijk ook

De kunstmaand

Internationaal cultureel hoogtepunt

Kunstmaand Ameland is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij kunst in al haar vormen centraal staat. Het thema van dit jaar is ‘Van Energieloos tot Duurzame Energie’. Dit thema staat in teken van energie in al haar facetten. We hebben energie nodig om te kunnen leven, om te bewegen, om kunst te maken en om duurzame energiebronnen te ontwikkelen.

Tijdens Kunstmaand Ameland worden diverse kunstvormen gepresenteerd, zoals schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie en installaties. Ook zullen er diverse activiteiten en workshops worden georganiseerd die in het teken staan van het thema energie, zoals een lezing over duurzame energiebronnen en een workshop over het maken van zonne-energie installaties.

Het is belangrijk om bewust bezig te zijn met energie en het verbruik daarvan. Kunstmaand Ameland geeft hiermee een mooie boodschap af en laat zien dat kunst en milieu hand in hand kunnen gaan. Kom en ontdek de energie van kunst en ontwikkel samen met ons een creatieve kijk op duurzame energie.

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijkse updates