Schildervakantiegroeten van Ameland – Gerrit van Meurs

In deze workshop leer je hoe je in een klein boekje snel en doeltreffend kunt schetsen met een fineliner en een klein setje aquarelverf.

35,00

Daarom kies je voor ons:

Beschrijving

Na je vakantie wil je foto’s kunnen bekijken om na te genieten. Maar je kunt je ervaringen ook vastleggen in snelle schetsen. In deze workshop leer je hoe je in een klein boekje snel en doeltreffend kunt schetsen met een fineliner en een klein setje aquarelverf.

Je krijgt eerst wat informatie over compositie en kleurgebruik. Vervolgens gaan we aan de slag.

We werken buiten op verschillende plekken in Hollum, aan het strand of in de duinenollu. Daar maak je een serie werken in een klein boekje. In geval van regen zorgen we voor een binnen locatie bij vakantiepark Roompot Boomhiemke in Hollum.
Op bijgaande foto werk van Constance Boekelman.

Locatie: start bij Roompot Vakantiepark Boomhiemke
Tijd: 10.00 uur tot 12.30 uur
Groepsgrootte: minimaal 4 tot maximaal 12 deelnemers
Prijs: € 35,- inclusief materiaal gebruik

Evenement informatie

Locatie: Hollum

Coördinaten 53.45092605822909, 5.637171238636572

Routebeschrijving: Locatie: start bij Roompot Vakantiepark Boomhiemke

E-mail: november@kunstmaandameland.com

Ook tijdens de kunstmaand

Bekijk ook

De kunstmaand

Bekijk ook

De kunstmaand

Internationaal cultureel hoogtepunt

Kunstmaand Ameland is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij kunst in al haar vormen centraal staat. Het thema van dit jaar is ‘Van Energieloos tot Duurzame Energie’. Dit thema staat in teken van energie in al haar facetten. We hebben energie nodig om te kunnen leven, om te bewegen, om kunst te maken en om duurzame energiebronnen te ontwikkelen.

Tijdens Kunstmaand Ameland worden diverse kunstvormen gepresenteerd, zoals schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie en installaties. Ook zullen er diverse activiteiten en workshops worden georganiseerd die in het teken staan van het thema energie, zoals een lezing over duurzame energiebronnen en een workshop over het maken van zonne-energie installaties.

Het is belangrijk om bewust bezig te zijn met energie en het verbruik daarvan. Kunstmaand Ameland geeft hiermee een mooie boodschap af en laat zien dat kunst en milieu hand in hand kunnen gaan. Kom en ontdek de energie van kunst en ontwikkel samen met ons een creatieve kijk op duurzame energie.

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijkse updates