Literaire avond Hylke Speerstra

De schrijver Hylke Speerstra is de best verkochte Friese schrijver en een verteller pur sang.

15,00

Daarom kies je voor ons:

Beschrijving

De schrijver Hylke Speerstra is de best verkochte Friese schrijver en een verteller pur sang. Zijn boeken Het wrede paradijs, De oerolder , De troostvogel en Op klompen door de dessa  werden zowel in het Fries als het Nederlands bestsellers.

Zijn onlangs verschenen Testament van de ziel   wordt ook weer enthousiast ontvangen. Het is het aangrijpende verhaal van twee jongens die, geheel los van elkaar, een vreselijke jeugd meemaken.Toch verliezen ze niet hun dromen, maken wat van hun leven en vinden de liefde. Alle twee verzwijgen ze hun verleden, tot ze oud worden en opnieuw alleen komen te staan: Wat er dan los komt….

Speerstra vertelt er boeiend over.

Aansluitend Meet & Greet bij Nes Café Ameland, gelegenheid tot boekaanschaf en signeren door schrijver.

Geen pauze, geen koffie en thee

In samenwerking met

Evenement informatie

Locatie: Nes

Coördinaten 53.444761615477866, 5.774520365085227

Routebeschrijving: Doopsgezinde Kerk Vermaningspad te Nes

E-mail: november@kunstmaandameland.com

Ook tijdens de kunstmaand

Bekijk ook

De kunstmaand

Bekijk ook

De kunstmaand

Internationaal cultureel hoogtepunt

Kunstmaand Ameland is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij kunst in al haar vormen centraal staat. Het thema van dit jaar is ‘Van Energieloos tot Duurzame Energie’. Dit thema staat in teken van energie in al haar facetten. We hebben energie nodig om te kunnen leven, om te bewegen, om kunst te maken en om duurzame energiebronnen te ontwikkelen.

Tijdens Kunstmaand Ameland worden diverse kunstvormen gepresenteerd, zoals schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie en installaties. Ook zullen er diverse activiteiten en workshops worden georganiseerd die in het teken staan van het thema energie, zoals een lezing over duurzame energiebronnen en een workshop over het maken van zonne-energie installaties.

Het is belangrijk om bewust bezig te zijn met energie en het verbruik daarvan. Kunstmaand Ameland geeft hiermee een mooie boodschap af en laat zien dat kunst en milieu hand in hand kunnen gaan. Kom en ontdek de energie van kunst en ontwikkel samen met ons een creatieve kijk op duurzame energie.

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijkse updates