Literaire avond Herman IJsseling

Al bijna 40 jaar kiest fotograaf Herman IJsseling van Flying Focus Luchtfotografie het luchtruim om de wereld van boven te fotograferen.

15,00

Daarom kies je voor ons:

Beschrijving

‘Al bijna 40 jaar kiest fotograaf Herman IJsseling van Flying Focus Luchtfotografie het luchtruim om de wereld van boven te fotograferen. Vaak de maritieme wereld van schepen, windmolenparken en de olie&gas winning op de Noordzee.

Maar ook vuurtorens, verre eilanden en de Wadden onder alle omstandigheden komen regelmatig voor zijn lenzen.

Sinds 2012 opereert hij vanuit eigen hangaar op vliegveld Texel. Regelmatig vliegt hij er op uit om door heel Europa te fotograferen, van Frankrijk tot het hoge noorden van Finland.

Veel van het freelance werk wordt gebruikt voor de boeken en kalenders die Flying Focus in eigen beheer uitgeeft.’

Aansluitend Meet & Greet bij Nes Café Ameland, gelegenheid tot boekaanschaf en signeren door schrijver.

Geen pauze, geen koffie en thee

 In samenwerking met    

Evenement informatie

Locatie: Nes

Coördinaten 53.444761615477866, 5.774520365085227

Routebeschrijving: Doopsgezinde Kerk Vermaningspad te Nes

E-mail: november@kunstmaandameland.com

Ook tijdens de kunstmaand

Bekijk ook

De kunstmaand

Bekijk ook

De kunstmaand

Internationaal cultureel hoogtepunt

Kunstmaand Ameland is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij kunst in al haar vormen centraal staat. Het thema van dit jaar is ‘Van Energieloos tot Duurzame Energie’. Dit thema staat in teken van energie in al haar facetten. We hebben energie nodig om te kunnen leven, om te bewegen, om kunst te maken en om duurzame energiebronnen te ontwikkelen.

Tijdens Kunstmaand Ameland worden diverse kunstvormen gepresenteerd, zoals schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie en installaties. Ook zullen er diverse activiteiten en workshops worden georganiseerd die in het teken staan van het thema energie, zoals een lezing over duurzame energiebronnen en een workshop over het maken van zonne-energie installaties.

Het is belangrijk om bewust bezig te zijn met energie en het verbruik daarvan. Kunstmaand Ameland geeft hiermee een mooie boodschap af en laat zien dat kunst en milieu hand in hand kunnen gaan. Kom en ontdek de energie van kunst en ontwikkel samen met ons een creatieve kijk op duurzame energie.

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijkse updates