Kunstroutewandeling Hollum

Samen met Anton Dona kunst kijken, beleven en ervaren? Dat kan tijdens Kunstmaand Ameland 2023!

7,50

Daarom kies je voor ons:

Beschrijving

Samen met Anton Dona kunst kijken, beleven en ervaren?

Dat kan tijdens Kunstmaand Ameland 2023!

Anton Dona, beeldend kunstenaar, tientallen jaren gast op Ameland en organisator van meerdere kunstmanifestaties. Hij neemt je mee op kunstwandeling of kunstfietstocht en vertelt daarbij over het dorp en de kunstwerken op locatie.

Startlocatie: Herberg “De Zwaan” in Hollum

Tijd: 13:30 Prijs: € 7.50

Duur: ± 2 uur

Data:
zondag 12 november

dinsdag 14 november

zondag 26 november

dinsdag 28 november

Evenement informatie

Locatie: Hollum

Coördinaten 53.441730201393035, 5.637862123295715

Routebeschrijving: Startlocatie: Herberg “De Zwaan" in Hollum

E-mail: november@kunstmaandameland.com

Ook tijdens de kunstmaand

Bekijk ook

De kunstmaand

Bekijk ook

De kunstmaand

Internationaal cultureel hoogtepunt

Kunstmaand Ameland is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij kunst in al haar vormen centraal staat. Het thema van dit jaar is ‘Van Energieloos tot Duurzame Energie’. Dit thema staat in teken van energie in al haar facetten. We hebben energie nodig om te kunnen leven, om te bewegen, om kunst te maken en om duurzame energiebronnen te ontwikkelen.

Tijdens Kunstmaand Ameland worden diverse kunstvormen gepresenteerd, zoals schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie en installaties. Ook zullen er diverse activiteiten en workshops worden georganiseerd die in het teken staan van het thema energie, zoals een lezing over duurzame energiebronnen en een workshop over het maken van zonne-energie installaties.

Het is belangrijk om bewust bezig te zijn met energie en het verbruik daarvan. Kunstmaand Ameland geeft hiermee een mooie boodschap af en laat zien dat kunst en milieu hand in hand kunnen gaan. Kom en ontdek de energie van kunst en ontwikkel samen met ons een creatieve kijk op duurzame energie.

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijkse updates