Jazz aan zee

Beleef een magische avond vol swingende klanken en onvergetelijke melodieën op het jazz concert op 1 november in de prachtige Hervormde Kerk van Hollum. Wij presenteren met trots de getalenteerde docenten van Jazz aan Zee, die u betoveren met hun virtuoze spel en meeslepende improvisaties.

20,00

Daarom kies je voor ons:

Beschrijving

Beleef een magische avond vol swingende klanken en onvergetelijke melodieën op het jazz concert op 1 november in de prachtige Hervormde Kerk van Hollum. Wij presenteren met trots de getalenteerde docenten van Jazz aan Zee, die u betoveren met hun virtuoze spel en meeslepende improvisaties.

Stap binnen in een wereld waar jazz de hoofdrol speelt en laat u meevoeren op de bevlogen stem van Deborah Carter, een internationaal geprezen jazzzangeres. Haar soulvolle stem brengt de teksten tot leven en raakt rechtstreeks uw hart.

De muzikale magie wordt verder versterkt door de onnavolgbare pianoklanken van Jasper Soffers. Hij is een ware meester in begeleiding en het creëren van sfeer. Daarnaast zullen we betoverd worden door de virtuositeit van Marco Kegel op de saxofoon, die met zijn krachtige en expressieve spel de jazztraditie naar nieuwe hoogtes tilt.

Met de ritmische en melodieuze ondersteuning van Hans Mantel op de bas en Gijs Dijkhuizen op drums, worden alle elementen samengebracht tot een meeslepend geheel. Hun samenspel zorgt voor een solide en dynamische basis waarop de solisten kunnen excelleren.

Het jaarlijkse jazz concert is een niet te missen evenement, georganiseerd door LearnJazz.Online in samenwerking met de kunstmaand. De avond belooft een ode te worden aan de rijke traditie van jazzmuziek, terwijl ook improvisatie en vernieuwing een prominente rol spelen.

Bent u klaar om de pure magie van jazz te ervaren? Zorg dan dat u erbij bent op 1 november om 20:00 uur in de Hervormde Kerk van Hollum. Laat u betoveren door de buitengewone talenten van Jazz aan Zee en geniet van een onvergetelijke avond vol muzikale hoogtepunten. Mis het niet!

Het concert wordt gegeven door de docenten van Jazz aan Zee.

De muzikanten die spelen zijn:

Deborah Carter (zang)
Jasper Soffers (piano)
Marco Kegel (saxofoon)
Hans Mantel (bas) en
Gijs Dijkhuizen (drums)
Vincent Koning (gitaar)

Evenement informatie

Locatie: Hollum

Coördinaten 53.43623416256447, 5.640873607954858

Routebeschrijving: Nederlandse Hervormde kerk Oosterlaan te Hollum

E-mail: november@kunstmaandameland.com

Ook tijdens de kunstmaand

Bekijk ook

De kunstmaand

Bekijk ook

De kunstmaand

Internationaal cultureel hoogtepunt

Kunstmaand Ameland is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij kunst in al haar vormen centraal staat. Het thema van dit jaar is ‘Van Energieloos tot Duurzame Energie’. Dit thema staat in teken van energie in al haar facetten. We hebben energie nodig om te kunnen leven, om te bewegen, om kunst te maken en om duurzame energiebronnen te ontwikkelen.

Tijdens Kunstmaand Ameland worden diverse kunstvormen gepresenteerd, zoals schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie en installaties. Ook zullen er diverse activiteiten en workshops worden georganiseerd die in het teken staan van het thema energie, zoals een lezing over duurzame energiebronnen en een workshop over het maken van zonne-energie installaties.

Het is belangrijk om bewust bezig te zijn met energie en het verbruik daarvan. Kunstmaand Ameland geeft hiermee een mooie boodschap af en laat zien dat kunst en milieu hand in hand kunnen gaan. Kom en ontdek de energie van kunst en ontwikkel samen met ons een creatieve kijk op duurzame energie.

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijkse updates