Beeldenstorm

Onder begeleiding van kunstenares Talitha Schiffer gaan de deelnemers gaan gezamenlijk een hoeveelheid beeldcomposities maken met het PARTS object.

12,50

Daarom kies je voor ons:

Beschrijving

Onder begeleiding van kunstenares Talitha Schiffer gaan de deelnemers gaan gezamenlijk een hoeveelheid beeldcomposities maken met het PARTS object. Er wordt een zogenaamde ‘beeldenstorm’ op gang gebracht waarbij actief bouwen, beschouwen, reflecteren, samenwerking en communiceren komt kijken. Het draait hier om het ervaren van creatieve processen. Wat beweegt een mens? Welke perspectief hebt je zelf en hoe is dat bij een ander? Wat kom je tegen van jezelf en de ander? De kunstenaar heeft een aantal werkvormen waarmee gewerkt kan worden. De beeldenstorm gaat doorgaans gepaard met plezier en humor maar ook inzicht en betekenis.

Locatie: Fletcher Hotel Amelander Kaap – Hollum
Aantal deelnemers: Minimaal 4 personen – maximaal 10 personen
Duur workshop: 1 uur
Prijs: € 12.50
Geen material nodig

Evenement informatie

Locatie: Hollum

Coördinaten 53.44710819719665, 5.640058969318286

Routebeschrijving: Fletcher Hotel Amelander Kaap - Hollum

E-mail: november@kunstmaandameland.com

Ook tijdens de kunstmaand

Bekijk ook

De kunstmaand

Bekijk ook

De kunstmaand

Internationaal cultureel hoogtepunt

Kunstmaand Ameland is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij kunst in al haar vormen centraal staat. Het thema van dit jaar is ‘Van Energieloos tot Duurzame Energie’. Dit thema staat in teken van energie in al haar facetten. We hebben energie nodig om te kunnen leven, om te bewegen, om kunst te maken en om duurzame energiebronnen te ontwikkelen.

Tijdens Kunstmaand Ameland worden diverse kunstvormen gepresenteerd, zoals schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie en installaties. Ook zullen er diverse activiteiten en workshops worden georganiseerd die in het teken staan van het thema energie, zoals een lezing over duurzame energiebronnen en een workshop over het maken van zonne-energie installaties.

Het is belangrijk om bewust bezig te zijn met energie en het verbruik daarvan. Kunstmaand Ameland geeft hiermee een mooie boodschap af en laat zien dat kunst en milieu hand in hand kunnen gaan. Kom en ontdek de energie van kunst en ontwikkel samen met ons een creatieve kijk op duurzame energie.

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijkse updates