Project Digitale Kunst - Suzan Bosch

Kunst discipline Video Locatie Online Website www.suzanbosch.com
Project Digitale Kunst - Suzan Bosch

WAAROM: KMA2020 gaat in fysieke vorm helaas niet door. Er zijn overal in Nederland kunstliefhebbers die nu hun favoriete gelegenheid missen om er even tussenuit te gaan om kunst te kijken. Voor veel bezoekers is Kunstmaand Ameland ook gelegenheid om met elkaar uit te wisselen over wat je hebt gezien en ervaren. Kunnen we dat ook thuis doen, iets van het KMA-gevoel krijgen zonder dat we naar het eiland gaan? Kunstenaar Suzan Bosch neemt het initiatief om gelegenheid te bieden tot de KMA-kunstbeleving, maar dan in een online vorm.

WAT: In kleine groepen komen mensen online bij elkaar, drie keer een online sessie van van elk ongeveer 1,5 uur. Elke bijeenkomst staat werk centraal uit het aanbod van KMA2020, en vooraf aan elke bijeenkomst stuurt Suzan gerichte kijkopdrachten voor wie dat leuk vindt en een suggestie om ook zelf iets in te brengen uit de eigen thuisomgeving. Elke sessie wordt een interessante mix van inspirerende beelden en verhalen, een soort expositie-met-napraten. Suzan Bosch heeft veel ervaring met het creatief begeleiden van bijeenkomsten en draagt zorg voor een prettige en inspirerende uitwisseling.

HOE: mensen kunnen zich individueel inschrijven of met een eigen groep, kosten 25 euro pp meer informatie bij Suzan Bosch via 0631698542

Kunstmaand Ameland wordt mede mogelijk gemaakt door

Ontdek de verhalen van de sponsors