Project Digitale Kunst - Udo Prinsen

Kunst discipline Video Locatie Online Website www.prinsen.studio
Project Digitale Kunst - Udo Prinsen

November op Ameland zonder Kunst Tijdens de Kunstmaand kunnen wij elkaar dit keer helaas niet lijfelijk tegenkomen, maar gelukkig kon de geplande residentie wel doorgang vinden. In plaats van te informeren via artist talks kan ik de tijd gebruiken voor research en het maken van nieuw werk. Alles op gepaste afstand, maar ondanks dat is het toch goed mogelijk connecties te leggen met mensen op Ameland. Zo kan ik mede dankzij Eva Visser van @Amelanderbierbrouwerij aan de slag met lange sluiterijd fotografie. Eva is docent 'Mens en Natuur' met een achtergrond in natuurkunde, zij deelt mijn passie voor licht wat een mooi uitgangspunt is voor een toekomstig project. Daarnaast gebruik ik mijn tijd om met foto en filmcamera’s het landschap van Ameland vastteleggen, op zoek naar een bijzondere invalshoek. Mijn achtergrond als animatie komt hier ook weer bovendrijven, zo inspireert het bestaande fietspadennetwerk al tot een idee waarin Ameland al zwemmend tot leven komt.

Volg het allemaal via http://www.longexposure.art/ameland , @longexposureart (instagram) of @prinsen.studio Ik ben tot en met 21 november aanwezig op Ameland.

De Kunstmaand heeft georganiseerd dat het werk dat ik eigenlijk zou exposeren online te bekijken en te koop is via deze link: https://www.kunstmaandameland.com/kunstenaarsoverzicht/udo-prinsen

Kunstmaand Ameland wordt mede mogelijk gemaakt door

Ontdek de verhalen van de sponsors