Martin Mc William

Kunst discipline Sculpturen, Keramiek Locatie nog onbekend, volgt later Website www.martin-mcwilliam.net
Martin Mc William

In mijn persoonlijke universum zit een ruimte-tijd-realiteit opgesloten in die simpele kleivormen - de pot en de kom als archetypische vormen; ik voelde dat ze veel dieper gaan dan we ons kunnen voorstellen. Wat een grote culturele verandering moet dat zijn geweest toen we voedsel in die eenvoudige vormen begonnen op te slaan en te delen.

Ik heb een geschiedenis van fouten overwogen. Glippen in een nieuwe ruimte - verschuiven van het proberen om het werk dat ik zo leuk vond te kopiëren naar meer het idee van hen en alle schoonheid en tekortkomingen van kleiwater en vuur. In plaats van te imiteren, werk ik aan opnieuw presenteren.

Ik zal een nieuwe serie werken presenteren die het schip volgt in tijd en ruimte. Gefragmenteerde vormpjes van massief porselein, gemonteerd tussen glazen kolommen. Onlangs was ik verrast om de verschuiving in de aanpak van het herstel van schepen op te merken. In plaats van te proberen ontbrekende gebieden aan te sluiten, blijft er een ruimte over om uw fantasie te vullen.

Kunstmaand Ameland wordt mede mogelijk gemaakt door

Ontdek de verhalen van de sponsors