Veiling

Website www.wisbrun.nl
Veiling

Veiling portret Hidde Dirks Kat van houtenpallets

Biedt u het hoogst bod? ( bieden vanaf € 1200,- ) 

Hoogste bod € 1205,- ( 11 november ) 

Portret gemaakt van de Amelander: Hidde Dirks Kat, formaat 73 - 96 cm. Hidde Dirks Kat, geboren 1747, was Commandeur op de walvisvaart en heeft na schipbreuk zijn verblijf bij de Inuit en zijn overlevingstocht opgetekend in een dagboek. Voor Kunstmaand Ameland november 2022, waar meerdere werken van mij geëxposeerd worden, wordt zijn portret geveild voor het goede doel; de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld, bekend van het lieveheersbeestje. Werkend met houten wegwerppallets [afval] maak ik duurzame driedimensionale kunstwerken. Wil je meer werken van mij zien, kijk dan op www.wisbrun.nl

Voor meer informatie over de stichting zie www.zinloosgeweld.nl of over Kunstmaand Ameland en de veiling (van 1 november 2022 14.00 uur tot en met 30 november 2022 14.00 uur) www.kunstmaandameland.com.

Het filmpje the making of van portret Hidde Dirks Kat bekijken? 

Spelregels en voorwaarden

Er kan geboden worden in de periode van 1 november 2022 14.00 uur tot en met 30 november 2022 14.00 uur.

30 November om 15.00 uur krijgt de bieder van het hoogste bod bericht dat hij of zij het geveilde object heeft gewonnen.

Kunstmaand Ameland zal de bieder van het hoogste bod in de app een bericht toedoen waarin wordt medegedeeld dat hij of zij het hoogste bod heeft geboden en het werk tegen betaling mag en kan komen ophalen. De wijze van overdracht wordt in overleg tussen de bieder en Kunstmaand Ameland besproken. De bieder van het hoogste bod bepaald of hij of zij kenbaar wil maken eigenaar te zijn van het kunstwerk.

U kunt uw bod uitbrengen via een whatsapp bericht naar telefoonnummer 0619103902.

Dit telefoonnummer is alleen in gebruik voor de veilingbiedingen.

Kunstmaand Ameland reageert niet op de binnengekomen apps.

Kunstmaand Ameland maakt wekelijks het tot dan toe hoogste bod bekend via de website van Kunstmaand Ameland, www.kunstmaandameland.nl De biedingen zijn geheim, alleen het hoogste bod wordt wekelijks kenbaar gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Kunstmaand Ameland wordt mede mogelijk gemaakt door

Ontdek de verhalen van de sponsors